Persondata politik | Siddehynder.dk

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan indgå aftale med os på Siddehynder.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos siddehynder.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

(Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. )

Oplysninger afgivet til Siddehynder.dk videregives IKKE og sælges på ingen måde til 3. part. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Siddehynder.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed til siddehynder.dk på info@siddehynder.dk

Cookies:
På www.siddehynder.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik:
For at optimere www.siddehynder.dk bruger vi logstatistik. Det betyder, at der indsamles informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor de forlader sitet igen. Dette er ikke personfølsomme oplysninger.